П`ятниця, 03.05.2024, 01:15
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


      Державне агентство водних ресурсів України
      Львівське обласне управління водних ресурсів

      Львівська гідрогеолого-меліоративна експедиція

Меню сайту
Статистика

Головна » 2010 » Листопад » 15 » VIII Міжнародний водний форум "AQUA UKRAINE-2010"
10:46
VIII Міжнародний водний форум "AQUA UKRAINE-2010"
         На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.06.2010 №1230-р з 09 по 12 листопада 2010 року на території Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15, м. "Лівобережна") відбувся VIII Міжнародний водний форум "AQUA UKRAINE-2010", що проходив у складі Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму з питань енергоефективності та альтернативної енергетики.
       У рамках форуму відбулися конференції, семінари, засідання за круглим столом, спеціалізовані виставки тощо.
       В роботі форуму взяли участь керівники галузей, представники центральних  та місцевих органів виконавчої влади, наукових установ, промислових підприємств, міжнародних фондів та організацій, підприємства, які презентували сучасну продукцію, новітні технології та наукові розробки для водопідготовки, водопостачання, водовідведення, інженерні мережі, найсучасніші енергоефективні та енергозберігаючі технології, багато іншого для всіх галузей виробництва, в  тому числі водопровідно-каналізаційних комунальних сфер, сільського господарства тощо.
       Враховуючи державну спрямованість проблематики та актуальність питань, що розглядаються під час проведення форуму і виставкових заходів, Державний комітет України по водному господарству постійно бере активну участь в підготовці та проведенні щорічного Міжнародного водного форуму "AQUA UKRAINE" і надає всебічну підтримку в його організації.
       Водогосподарські організації Держводгоспу теж беруть активну участь в заходах на міжнародному та державному рівні, пов'язаних з вирішенням проблем щодо покращення водних екосистем, стримуванням деградації водних об'єктів і збалансованого використання водних ресурсів з метою охорони здоров'я людей та стабільного розвитку сільського господарства і виробничих потужностей країни.
       В рамках проведення VIII Міжнародного водного форму "AQUA UKRAINE-2010" Львівською гідрогеолого-меліоративною експедицією було розповсюджено серед зацікавлених підприємств та організацій інформацію щодо проведення форуму, надано друковані матеріали (буклети, інформаційно-довідкові видання, публікації) для ознайомлення учасників та відвідувачів форуму з роботою експедиції, забезпечено участь фахівців  у виставкових заходах (представляли організацію на форумі начальник Львівської ГГМЕ В. В. Матвіюк та начальник інформаційно-дорадчого центру М. М. Маскаль).

                     

                     

               

                    






Переглядів: 764 | Додав: johnkor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Веб-представництва
Контакти
  
  Львівська ГГМЕ

  вул. Л. Українки, 51, 
  с. Малехів,
  Жовківського р-ну,
  Львівської обл., 80383.

  т. (032) 224-58-39, 
  т./ф. (032) 224-58-38,
  бухгалтерія: т. (032) 224-58-93
  e-mail: lvggme@gmail.com

Архів новин

Copyright ЛГГМЕ © 2016
Конструктор сайтів - uCoz