Четвер, 02.05.2024, 19:33
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


      Державне агентство водних ресурсів України
      Львівське обласне управління водних ресурсів

      Львівська гідрогеолого-меліоративна експедиція

Меню сайту
Статистика

Головна » 2010 » Червень » 18 » Проведення наради з керівниками проектних організацій
12:11
Проведення наради з керівниками проектних організацій
       З метою ознайомлення з новітніми технологіями, які застосовуються при проектуванні об'єктів протипаводкового захисту на гірських річках, а також підведення підсумків роботи проектних організацій за І квартал 2010 року в інформаційно-дорадчому центрі Львівського облводгоспу 17-18 червня 2010 року відбулась виробнича нарада з керівниками проектних інститутів Держводгоспу.
       До присутніх з вітальним словом і доповіддю про діяльність Львівського облводгоспу щодо вирішення водогосподарських проблем області звернувся начальник Львівського облводгоспу Козак В. С.
       Аналіз господарської діяльності проектних інститутів за підсумками роботи станом на 01.04.2010р., зауваження та пропозиції щодо вдосконалення конструктивних і технологічних рішень, прийнятих у проектах будівництва, зробив начальник відділу водогосподарського будівництва та проектних робіт Держводгоспу Тертичний С. Г.
       Керівники проектних організацій  у своїх виступах висвітлювали основні принципи при проектуванні меліоративних та водогосподарських об'єктів в умовах західного регіону України (директор інституту "Львівдіпроводгосп" Якушев А. І.), стан виконання проектних та будівельних робіт в межах інвестиційного проекту комплексного протипаводкового захисту у Львівській області на 2009-2011 роки (директор ДП "Львівська ОДПЗ" Сачко С. В.), проблемні питання при проектуванні та будівництві об`єктів протипаводкового захисту на річці Тиса Закарпатської області (начальник ВКП Закарпатського ОВГ Сорока О. І.), ділились досвідом у проектуванні об`єктів водогосподарського призначення (директор інституту "Рівнедіпроводгосп" Челяда О. І.) та у проектуванні об`єктів протипаводкового захисту населених пунктів у Тернопільській області (директор інституту ВАТ "Тернопільводпроект" Сидоренко Л. Л.).
       Також учасники наради ознайомились з будівництвом водогосподарських об`єктів у Львівській області.

                    
             
Переглядів: 879 | Додав: johnkor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Веб-представництва
Контакти
  
  Львівська ГГМЕ

  вул. Л. Українки, 51, 
  с. Малехів,
  Жовківського р-ну,
  Львівської обл., 80383.

  т. (032) 224-58-39, 
  т./ф. (032) 224-58-38,
  бухгалтерія: т. (032) 224-58-93
  e-mail: lvggme@gmail.com

Архів новин

Copyright ЛГГМЕ © 2016
Конструктор сайтів - uCoz