Четвер, 02.05.2024, 18:08
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


      Державне агентство водних ресурсів України
      Львівське обласне управління водних ресурсів

      Львівська гідрогеолого-меліоративна експедиція

Меню сайту
Статистика

Головна » 2010 » Листопад » 30 » Налагодження співпраці з Львівським національним аграрним університетом
09:40
Налагодження співпраці з Львівським національним аграрним університетом
       В листопаді 2010 року була проведена зустріч начальника Львівського облводгоспу В. С. Козака, начальника Львівської гідрогеолого-меліоративної експедиції В. В. Матвіюка з ректором Львівського національного аграрного університету В. В. Снітинським і проректором з наукової роботи Львівського національного аграрного університету В. І. Лопушняком, результатом якої стала підписана угода про співпрацю між інформаційно-дорадчим центром Львівського облводгоспу, утвореного на базі Львівської гідрогеолого-меліоративної експедиції та Львівським національним аграрним університетом (ЛНАУ).
       Згідно угоди інформаційно-дорадчий центр (ІДЦ) зобов'язується надавати аграрному університету інформацію щодо технології вирощування на меліорованих землях за найновішими вітчизняними і світовими технологіями овочів, зернових культур, багаторічних трав, коренеплодів, капусти, кісточкових і зерняткових дерев, кущових ягід і глив та можливості отримання високих врожаїв на прикладі ділянки зрошення ІДЦ, забезпечити можливість проходження виробничої практики студентами ЛНАУ з наданням відповідних консультацій, методичних матеріалів, буклетів тощо.
       В обов'язки Львівського національного аграрного університету  входить надання інформації щодо відтворення родючості ґрунтів і раціонального використання меліорованих земель сільськогосподарського призначення, разом із співробітниками ІДЦ проводити на лабораторній базі центру навчальні заняття зі студентами та слухачами факультету підвищення кваліфікації, залучати наукових співробітників ІДЦ для читання проблемних лекцій студентам і аспірантам університету та до участі у спільній науково-дослідній роботі, впровадженні наукових розробок у виробництво, скеровувати для проходження виробничої і наукової практики студентів спеціальностей "Агрономія" та "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування".
Переглядів: 674 | Додав: johnkor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Веб-представництва
Контакти
  
  Львівська ГГМЕ

  вул. Л. Українки, 51, 
  с. Малехів,
  Жовківського р-ну,
  Львівської обл., 80383.

  т. (032) 224-58-39, 
  т./ф. (032) 224-58-38,
  бухгалтерія: т. (032) 224-58-93
  e-mail: lvggme@gmail.com

Архів новин

Copyright ЛГГМЕ © 2016
Конструктор сайтів - uCoz